Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια σχετικά με τη σύλληψη 2 ατόμων για την πρόσφατη υπόθεση απαγωγής 27χρονης
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη σύλληψη 2 ατόμων για την πρόσφατη απαγωγή της 27χρονης δήλωσε:
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη σύλληψη 2 ατόμων για την πρόσφατη απαγωγή της 27χρονης δήλωσε:
«Θα ήθελα να συγχαρώ την Ελληνική Αστυνομία, δια της Ηγεσίας της και ειδικά στο πρόσωπο του Ταξίαρχου Παναγιώτη Στάθη, τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για το χειρισμό και την άμεση εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης απαγωγής.
Οι άνδρες και οι γυναίκες του Σώματος απέδειξαν για πολλοστή φορά το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, επιβεβαίωσαν την πίστη στον όρκο και στο καθήκον τους να προστατεύουν τον Έλληνα πολίτη.
Να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για τη σοβαρή και ώριμη στάση, που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και ιδιαίτερα κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα της ομηρίας της 27χρονης κοπέλας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω πως η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει την απόφαση μας για μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και αποστέλλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα, τόσο για τους κατοίκους της, όσο και για τα εκατομμύρια ανθρώπων που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.
Θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την ίδια επιμονή και αποφασιστικότητα για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, κάτι που – ειδικά στην σημερινή εποχή – αποτελεί βασική προϋπόθεση για κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας μας και ευημερίας του λαού μας.»
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement