12.11
12:25

Σοκ στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο 17χρονη με ασιτία. Έκρυβε τα προβλήματα της

AEK1924.gr team
Advertisement

17χρονη νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” με ασιτία – Η οικογένεια έχει άλλα πέντε παιδιά που υποσιτίζονται

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή “Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο”  του Γιάννη Γεωργόπουλου στο “Ράδιο Γάμμα” σύμφωνα με την οποία μία 17χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” με ασιτία.

Όπως μεταδίδει το patrastimes, η 17χρονη είναι το ένα από τα πέντε παιδιά αγροτικής οικογένειας η οποία περνάει δύσκολες στιγμές.

Ο πατέρας της οικογένειας αντιμετωπίζει πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία εκλιπαρώντας για ένα πιάτο φαΐ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη περνούσε εφιαλτικές μέρες στο σχολείο της, αλλά έκρυβε το πρόβλημά της τόσο από τους συμμαθητές όσο και από τους καθηγητές.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα το κορίτσι εξαντλήθηκε και η μητέρα του, την πήγε σε νοσοκομείο.

Εκεί αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα.

Η 17χρονη πήρε τελικά εξιτήριο και την σίτιση της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->