Ζημιές σε κτίρια και βιομηχανίες από τον σεισμό στo Αίγιο. Σε εξέλιξη οι έλεγχοι
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων, τόσο στην πόλη του Αιγίου, όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές από τον σεισμό των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε την Παρασκευή στις 7.15 το απόγευμα με επίκεντρο τον δυτικό Κορινθιακό κόλπο, πέντε χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αιγίου.
Στο τηλεφωνικό κέντρο που έχει θέσει σε λειτουργία ο δήμος, για την αναφορά ζημιών έχουν ήδη υποβληθεί περισσότερα από 100 αιτήματα, για την διενέργεια ελέγχων σε κτίρια.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί ζημιές σε 11 κτίρια, οι οποίες εστιάζονται στην τοιχοποιία και όχι στον φέροντα οργανισμό. Ανάλογες ζημιές έχουν επίσης καταγραφεί σε δύο βιομηχανίες και στο εργοστάσιο της ΕΒΟ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement