Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Κλαρούδα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παμβοχαϊκού προσέλαβε τον Μίχαλ Μέρτεν για τη θέση του προπονητή.
Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κλαρούδα βρήκαν οι άνθρωποι του Παμβοχαϊκού. Η πρώτη επιλογή ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Δρίκος, ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική.
Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας του Βραχατίου προχώρησαν τη δεύτερη επιλογή που είχαν στη λίστα τους και αυτή ήταν ο Μίχαλ Μέρτεν.
Ο Γερμανός προπονητής αναμένεται το πρωί της Παρασκευής να έρθει στη χώρα μας για να ανακοινωθεί από τον Παμβοχαϊκό και να αναλάβει την ομάδα. Ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών της Γερμανίας θα βρει στην ομάδα τον Νέμεθ τον οποίο είχε παίκτη και στη Ζαλάου στη Ρουμανία.
Στα 45 του χρόνια έχει καθίσει σε αρκετούς πάγκους, κυρίως γυναικείων ομάδων, ενώ έχει θητεύσει σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Γερμανίας.
Πηγή:sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement