
Μέλλος του προπονητικού τιμ των τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ είναι πλέον ο Ατματζίδης, ο οποίος έχει πιάσει ήδη δουλειά. Διαβάστε πιο πόστο θα αναλάβει.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τι σεζόν που μας πέρασε μοναδικός προπονητής τερματοφυλάκων ήταν ο Μιχαηλίδης, ωστόσο από εφέτος στη λίστα προστίθενται και ο Ατματζίδης.
Οι δύο παλαίμαχοι τερματοφύλακες της ΑΕΚ θα προπονούν τους νεαρούς γκολκίπερ, με σκοπό να τους μάθουν όλα τα μυστικά της θέσης.
Σχετικά με το πόστο που θα έχει ο καθένας, ο Μιχαηλίδης θα συνεχίσει να προπονεί τα τμήματα κ20 και κ17, ενώ ο Ατματζίδης θα βρίσκεται στο πλευρό των μικρότερων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του τμήματος κ15.
Η ΑΕΚ λοιπόν έχοντας στο δυναμικό της τους Ατματζίδη και Μιχαηλίδη, θέλει να δώσει βάση στους τερματοφύλακες και μετά τον Ντούνη να πραχθούν και άλλοι νεαροί τερματοφύλακες στην πρώτη ομάδα.