O Γιώργος Σαμαράς έμεινε εκτός προεπιλογής της Εθνικής για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε και την Σερβία, όμως ο προπονητής της Γουέστ Μπρόμιτς δεν… ενοχλήθηκε και πολύ από αυτή την απόφαση.
Ο 30χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει καθόλου την Εθνική Ελλάδας στους 3 πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2016.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κλαούντιο Ρανιέρι να μην τον καλέσει στην προεπιλογή για τους αγώνες του Νοεμβρίου.
Μπορεί ο Σαμαράς να στεναχωρήθηκε από την απόφαση, όμως ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ με δηλώσεις του στα βρετανικά ΜΜΕ έδειξε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.
“Θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο μαζί του. Από τη δική μας πλευρά είναι καλό αυτό που συνέβη.
Ξέρω πως έχει απογοητευτεί γιατί είναι αρχηγός της Ελλάδας, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή:contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement