
Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε ότι οι 17 από τους 18 παίκτες της αποστολής της Γιουνάιτεντ για ματς με την Τσέλσι είδαν από την τηλεόραση το ισπανικό Clasico. Όλοι εκτός από έναν!
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τα παιχνίδια της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα είναι πραγματική απόλαυση για κάποιον να τα παρακολουθεί, ειδικά τα τελευταία χρόνια που υπάρχει και κόντρα Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Όπως παραδέχτηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, την παραμονή του ντέρμπι με την Τσέλσι στο “OldTrafford“, αυτός και 17 ποδοσφαιριστές από εκείνους που ήταν στην αποστολή του αγώνα με τους Λονδρέζους παρακολούθησαν μαζί από την τηλεόραση το ισπανικό ντέρμπι και μόνος ένας ήταν εκείνος που… σνόμπαρε το παιχνίδι.