
Η ΚΑΕ ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο συγγνώμη για την κακή εμφάνιση της ομάδας, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά για να μην επαναληφθεί παρόμοιο… σκηνικό
Με την είσοδο του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ τα δεδομένα αλλάζουν ριζικά. Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει ένα… αφεντικό που μπορεί να τη στηρίξει οικονομικά και πλέον μπορεί να προχωρήσει σε όποιες αλλαγές χρειάζεται έτσι ώστε να εμφανιστεί αντάξια των προσδοκιών.
Η συγγνώμη από μέρους της διοίκησης δεκτή, ωστόσο τα λόγια περισσεύουν μπροστά στις πράξεις τις οποίες και περιμένει να δει ο κόσμος εντός της εβδομάδας. Η άφιξη του Ίνγκλις είναι η πρώτη εξαιρετική κίνηση που γίνεται για την ενίσχυση του ρόστερ,όμως η Ένωση χρειάζεται τουλάχιστον έναν ακόμα παίκτη που να κάνει τη διαφορά.
Οι περιπτώσεις τον Ραντένοβιτς και Κάρακτερ δεν προχώρησαν και οι Κιτρινόμαυροι ξεσκονίζουν την αγορά για να βρουν τους καλύτερους και η ομάδα να εμφανίσει άλλο πρόσωπο στην πορεία.
Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε η ΑΕΚ να καταφέρει να «δέσει» σαν ομάδα και να εμφανίσει συνοχή στον τρόπο παιχνιδιού της, κάτι που δεν έδειξε σε καμία περίπτωση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement