
Ο Τραϊανός Δέλλας είχε προαναγγείλει ότι θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς της Τρίτης (28/10) με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ και στη σημερινή δοκιμή φανέρωσε τα πλάνα του.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Στην άμυνα τη θέση του Λαμπρόπουλου που έμεινε εκτός αποστολής, θα πάρει ο Σαρρής με τον Κολοβέτσιο να βρίσκεται δίπλα του, ενώ στα άκρα της άμυνας θα παραμείνει ο Μπακάκης (δεξιά) και ο Γροντής αναμένεται να πάρει τη θέση του Πεταυράκη (αριστερά).
Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κορδέρο με τον Βασίλη Ρόβα να επιστρέφει στο πλευρό του Ισπανού. Στα «φτερά» της επίθεσης θα πάρουν θέση ο Πλατέλλας στα δεξιά, ο Μπαρμπόσα αριστερά, ενώ ο Ντάρκο Ζόριτς θα είναι 10άρι.
Μοναδικός προωθημένος για την Ένωση θα είναι ο Αλεσάντρε Ντακό, ενώ σε ότι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα δεν αποκλείτεται να υπάρξει και εκεί κάποια αλλαγή.