
Το Ρέθυμνο βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει 75-72 του Κόροιβου στην Αμαλιάδα και να διπλασιάσει τις νίκες του μετά από τρία παιχνίδια στο νέο πρωτάθλημα. Έχασε το τρίποντο της παράτασης ο Βασίλιεβιτς.
Η εξέλιξη
Ο Κόροιβος πέτυχε επτά αναπάντητους πόντους σε τρία λεπτά, αλλά ήταν πολύ νωρίς για να κριθεί οτιδήποτε και το Ρέθυμνο αντέδρασε. Μάλιστα έφτασε να προηγηθεί ακόμη και 28-23 με τον Σάφτερνααρ να ηγείται.
Οι ισορροπίες παρέμειναν λεπτές σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (32-30, 38-34) και, παρά την προσπάθεια των νεοφώτιστων να απομακρυνθούν (44-36, 55-49), τίποτα δεν κρίθηκε όμως πριν από το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.
Ήταν τότε που οι Κρητικοί κράτησαν τους γηπεδούχους χωρίς πόντο για τέσσερα λεπτά και τρέχοντας 7-0 σερί έγιναν το φαβορί. Ο Κανονίδης μείωσε, αλλά ο Βασίλιεβιτς έχασε τα τελευταία δύο σουτ του Κόροιβου και χάρη στις δύο βολές του Φαγέ στο μεσοδιάστημα το Ρέθυμνο έφυγε με το διπλό από την Ηλεία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement