25.10
17:14

Κόροιβος – Ρέθυμνο 72-75

AEK1924.gr team
Κόροιβος – Ρέθυμνο 72-75

Το Ρέθυμνο βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει 75-72 του Κόροιβου στην Αμαλιάδα και να διπλασιάσει τις νίκες του μετά από τρία παιχνίδια στο νέο πρωτάθλημα. Έχασε το τρίποντο της παράτασης ο Βασίλιεβιτς.

Η εξέλιξη

Ο Κόροιβος πέτυχε επτά αναπάντητους πόντους σε τρία λεπτά, αλλά ήταν πολύ νωρίς για να κριθεί οτιδήποτε και το Ρέθυμνο αντέδρασε. Μάλιστα έφτασε να προηγηθεί ακόμη και 28-23 με τον Σάφτερνααρ να ηγείται.

Οι ισορροπίες παρέμειναν λεπτές σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (32-30, 38-34) και, παρά την προσπάθεια των νεοφώτιστων να απομακρυνθούν (44-36, 55-49), τίποτα δεν κρίθηκε όμως πριν από το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.

Ήταν τότε που οι Κρητικοί κράτησαν τους γηπεδούχους χωρίς πόντο για τέσσερα λεπτά και τρέχοντας 7-0 σερί έγιναν το φαβορί. Ο Κανονίδης μείωσε, αλλά ο Βασίλιεβιτς έχασε τα τελευταία δύο σουτ του Κόροιβου και χάρη στις δύο βολές του Φαγέ στο μεσοδιάστημα το Ρέθυμνο έφυγε με το διπλό από την Ηλεία.

Διαβάστε περισσότερα στο contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement