24.10
06:49

Τα 20 εκατομμύρια και το σερί!

AEK1924.gr team
Τα 20 εκατομμύρια και το σερί!

Επικρατέστερο θέμα στα σημερινά πρωτοσέλιδα δεν είναι άλλο από την έγκριση των 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και ο αγώνας στην Κρήτη για το 3Χ3. Διαβάστε τι αναφέρουν οι εφημερίδες.

Sportday: «Ναι, στα 20» είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Εγκρίθηκε το κονδύλι για την «Αγιά Σοφιά» από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Από τα Χανιά περνά σήμερα το «κιτρινόμαυρο»… τρένο».

GoalNews: «Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ» είναι ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία το κονδύλι για την «Αγιά Σοφιά». Για το 3Χ3 στα Χανιά η Ένωση».

LiveSport: «Αποθέωση στην Κρήτη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αναφέρει ότι: «Γιορτή από 100 οπαδούς στο Clubτης Original με καλεσμένους Ντούνη και Πεταυράκη. Για το «τρία στα τρία» η ΑΕΚ στα Χανιά».

Ώρα για Σπορ: «Ξανά με την 4άδα «φωτιά» είναι ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στους Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Αραβίδη. «Δύο παικταράδες αποφασισμένος να φέρει ο Αγγελόπουλος ενόψει Ολυμπιακού». «Στην Αγιά Σοφιά τα 20 εκατομμύρια ευρώ».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->