24.10
19:27

Διάψευση Ρομπίνιο για τις κατηγορίες περί βιασμού 18χρονης

AEK1924.gr team
Διάψευση Ρομπίνιο για τις κατηγορίες περί βιασμού 18χρονης
Advertisement

Υπό διερεύνηση τελεί υπόθεση ομαδικής σεξουαλικής βίας με 18χρονη στην Ιταλία. Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται κι ο Ρομπίνιο. Ο ίδιος πάντως διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς

Πριν δυο ημέρες (22/10), είδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση ομαδικής σεξουαλικής βίας με 18χρονη στην Ιταλία και ανάμεσα στα άτομα που φέρονται εμπλεκόμενα, είναι και ο Ρομπίνιο.

Ο επιθετικός της Σάντος και μερικοί φίλοι του κατηγορούνται ότι διέπραξαν το αδίκημα εις βάρος Βραζιλιάνας τον Ιανουάριο του 2013, σύμφωνα με την εφημερίδα “Corriere della Sera”.

Ο εισαγγελέας Στέφανο Αμέντολα ζήτησε τη σύλληψή του, αλλά η δικαστής Αλεσάντρα Σιμιόν δεν εξέδωσε το σχετικό ένταλμα λόγω καθαρού ποινικού μητρώτου και έλλειψης αρκετών ενδείξεων.

Ο ίδιος πάντως, με δημόσια δήλωσή του στο κανάλι της Σάντος, διαψεύδει τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ουδέποτε ενεπλάκη σε τέτοια υπόθεση και ως εκ τούτου είναι αθώος.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->