19.10
14:48

Ζιάγκος: «Ανακούφιση για τη νίκη»

Πένυ Μακρή
Ζιάγκος: «Ανακούφιση για τη νίκη»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανιώνιο και εμφανίστηκε ικανοποιημένος και ανακουφισμένος από την απόδοση της ομάδας.

«Η ανακούφιση μετά από μια νίκη είναι πάντα δεδομένη. Εμφανίσαμε δύο πρόσωπα και αυτό μας προβλημάτισε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς και με τόσο μεγάλες διαφορές πάντα ο αντίπαλος αντιδρά. Η άμυνα ζώνης μας έβγαλε εκτός ρυθμού, είχαμε χάσει το καθαρό μυαλό μας. Μετά επανήλθαμε και πήγαν όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι η βοήθεια του κόσμου είναι συνυφασμένη με την πορεία της ομάδας.

Πως διαχειριζόμαστε εμείς την πίεση είναι το θέμα. Τα παιδιά από το εξωτερικό είναι λογικό να επηρεάζονται. Προσπαθούμε να τους βάλουμε σε πιο σεταρισμένο παιχνίδι, αν και δεν θέλουμε να τους κόψουμε το ταλέντο»

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement