19.10
15:29

Από το μπάσκετ στο ποδόσφαριο

Πένυ Μακρή
Από το μπάσκετ στο ποδόσφαριο

Σύσσωμοι οι… παράγοντες του γυναικείου βόλεϊ που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ μαζί με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής αλλά και τους μεγαλομετόχους της ΚΑΕ μεταφέρθηκαν από το ένα γήπεδο στο άλλο.

Στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκαν οι Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Κατσαδήμας, Ηλίας Μπόβαλης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Μανώλης Ρουμελιώτης, ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Δούκας,  και οι αθλήτριες Νικούλη και Λαγουδάκη.

Από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος και Χάρης Κουτάς. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και τη νίκη της Βασίλισσας, οι περισσότεροι (εκτός από τις δύο αθλήτριες) συνέχισαν το απόγευμα τους μεταβαίνοντας στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, εκεί όπου βρήκαν και τη Φαίη Κουνάδη. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement