13.10
16:15

Κανονικά στον πάγκο μέχρι την απόφαση ο Σάντος

AEK1924.gr team
Κανονικά στον πάγκο μέχρι την απόφαση ο Σάντος

Το δικαίωμα να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του από τον πάγκο μέχρι να ληφθεί τελεσίδικη απόφαση για την τιμωρία του θα έχει ο Φερνάντο Σάντος όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (13/10) το CAS.

O Πορτογάλος είχε καταθέσει έφεση στο CAS στις 3 Οκτωβρίου εναντίον της απόφασης της FIFA για την τιμωρία 8 αγωνιστικών συν πρόστιμο 20.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του στον διαιτητή της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Παράλληλα, είχε ζητήσει να μπορεί να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του μέχρι να ληφθεί τελεσίδικη απόφαση, αίτημα που τελικά έγινε δεκτό, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (13/10) το CAS.

Ως εκ τούτου, ο πρώην εκλέκτορας της Ελλάδας θα είναι σε θέση να κάθεται κανονικά στον πάγκο και όχι στην εξέδρα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement