
Φουλ της… ήττας για τους Έλληνες της Liga Endesa, αφού κανένας δεν κατάφερε να πάρει το δίποντο της νίκης. Εντυπωσιακή ήταν η Βαλένθια απέναντι στη Σεβίλλη, φτάνοντας με άνεση στη νίκη. Δείτε τι έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μια εβδομάδα μετά την ήττα της από τη Μούρθια, η Βαλένθια έδειξε να συνέρχεται. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς επιβλήθηκε εντός έδρας της Σεβίλλης με 96-73, για τη δεύτερη αγωνιστική της Liga Endesa, δείχνοντας πως έρχεται… με φόρα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της Euroleague με τον Ολυμπιακό (16/10).
Οι “νυχτερίδες” παρουσίασαν -έστω και με καθυστέρηση- το αγωνιστικό πρόσωπο που ήθελαν, κάνοντας σμπαράλια την άμυνα των Σεβιγιάνων. Απέκτησαν άλλωστε διψήφιο προβάδισμα (51-40) από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την επανάληψη να κυλά δίχως προβλήματα.
Πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η τριάδα των Ρομέιν Σάτο (18 πόντοι με 4/4 τρίποντα), Κρέζιμιρ Λόντσαρ (19 πόντοι και 7 ριμπάουντ) και Λουκ Χαρανγκόντι (17 πόντοι και 9 ριμπάουντ) έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, οδηγώντας τη Βαλένθια στην άνετη επικράτηση.