Το φλερτ της Λίβερπουλ με τον Βίκτορ Βαλντές καλά κρατάει τους τελευταίους δύο μήνες. Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής δημοσιεύματα από την Αγγλία ανέφεραν πως τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, αφού ο παίκτης αρνήθηκε να περάσει από δοκιμαστικό.
Λίγες ώρες μετά υπήρξε διάψευση από τον Γκινές Καρβαχάλ, εκπρόσωπο του 32χρονου τερματοφύλακα. Ο Καρβαχάλ ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα δοκιμής του πελάτη του με δηλώσεις του στη “Sport”.
“Είναι ψευδή όσα γράφονται περί άρνησης μας σε πρόταση της Λίβερπουλ για δοκιμή τεσσάρων ημερών. Η πρόταση δεν έγινε ποτέ ούτε από τον Μπρένταν Ρότζερς ούτε από τη Λίβερπουλ”.
Μετά από αυτό γίνεται αντιληπτό ότι η υπόθεση του Βαλντές παραμένει ανοιχτή, τη στιγμή που ο Ρότζερς θέλει έναν τερματοφύλακα που μπορεί να ανταγωνιστεί τον Σιμόν Μινιολέ, αφού έχει κάποια παράπονα από τον Βέλγο.
Πηγή: sport24.gr