Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και αφού παρακολούθησε τους αγώνες των τμημάτων υποδομής της Ένωσης (κ17-κ20) στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας για την αυριανή πρεμιέρα στην Football League
Όπως και πέρσι λοιπόν, έτσι και φέτος, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ αφού δώρισε αρχικά από ένα επετειακό ρολόι για τα 90 χρόνια της ομάδας στους ποδοσφαιριστές της στη συνέχεια ευχήθηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα με νίκη.
«Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να πούμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος. Ο κόσμος περιμένει πολλά από εσάς. Εμείς είμαστε δίπλα σας. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement