06.10
14:10

Μπλεξίματα για τον Βιδάλ!

AEK1924.gr team
Μπλεξίματα για τον Βιδάλ!
Advertisement

O Χιλιανός σταρ της Γιουβέντους μπλέχτηκε σε καυγά τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τον Αλέγκρι να τον “τιμωρεί” αφήνοντάς τον στον πάγκο στο χθεσινό (5/10) ντέρμπι με τη Ρόμα.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αρτούρο Βιδάλ, είχε μία βραδινή έξοδο με φίλους, σε γνωστό club του Τορίνο. Η βραδιά δεν εξελίχθηκε όμως όπως θα περίμενε ο Χιλιανός, καθώς μπλέχτηκε σε καυγά, με “πέτρα του σκανδάλου” μία γυναίκα. Το αγόρι της κοπέλας είχε λεκτική αλλά και σωματική επαφή με τον Βιδάλ, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, όμως τελικά το σκηνικό έληξε χωρίς περαιτέρω ευτράπελα.

Τα προβλήματα δεν τελειώσαν όμως εκεί για τον Χιλιανό, καθώς το πρωί της Παρασκευής, αργοπόρησε στην προπόνηση των “μπιανκονέρι”, με αποτέλεσμα ο Αλέγκρι να τον αφήσει στον πάγκο στο ντέρμπι με τη Ρόμα, το βράδυ της Κυριακής(5/10).

Πάντως, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μάσιμο Αλέγκρι, το επεισόδιο δεν θεωρείται λήξαν.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->