02.10
20:01

Η μπάλα κρέμασε τον γκολκίπερ μετά από πλάγιο! (VIDEO)

AEK1924.gr team
Η μπάλα κρέμασε τον γκολκίπερ μετά από πλάγιο! (VIDEO)

Ένα πολύ σπάνιο γκολ σημειώθηκε στην αναμέτρηση του “Ντε Κάιπ” μεταξύ της Φέγενορντ και της Σταντάρ Λιέγης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Παρακολουθήστε το στο παρακάτω video.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μιγκέλ Νέλομ εκτέλεσε πλάγιο, η μπάλα πέρασε απ’ όλους κι αναπήδησε, ξεγελώντας τον Έιτζι Καβασίμα, με συνέπεια να γίνει το 1-0.

Ο διαιτητής και οι βοηθοί του εκτίμησαν ότι η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σβεν φαν Μπέικ, προτού σκάσει στο έδαφος και καταλήξει στα δίχτυα της βελγικής ομάδας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ριπλέι.

Ως γνωστόν, ο κανονισμός προβλέπει ότι αν μετά από εκτέλεση πλαγίου η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα χωρίς προηγουμένως να την έχει ακουμπήσει κάποιος παίκτης, ο διαιτητής πρέπει να δώσει ελεύθερο.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement