Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του αλλά και κρατώντας χαμηλά τους τόνους, ο Αλέξης Αλεξίου δέχτηκε τα συγχαρητήρια από αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας. Η χθεσινή νίκη ήταν μια καλή αρχή, κάτι που γνωρίζουν όλοι στην ομάδα γι’ αυτό και από σήμερα τα… πανηγύρια τελειώνουν και η ΑΕΚ επιστρέφει στη σκληρή δουλειά, ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου
Με μια πολύ σημαντική νίκη επισφραγίστηκε η επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια, καθώς το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στον Κολοσσό ήταν και μια απόδειξη ότι η ομάδα με την επάνοδο της στην Α1, στοχεύει ψηλά και δεν κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα αλλά ενδιαφέρεται για μια καλή πορεία και στο Κύπελλο.
Στο κλειστό της Γλυφάδας δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος παρακολούθησε την ομάδα και χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών του Βαγγέλη Ζιάγκου.
Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν θέλησε να κατέβει στο παρκέ, δέχθηκε τα συγχαρητήρια αρκετών φιλάθλων με τον ίδιο ωστόσο να κρατά χαμηλά τους τόνους λέγοντας απλά ότι «ήταν μια καλή αρχή», δείχνοντας έτσι ότι αναγνωρίζει τη δύσκολη συνέχεια, αλλά και το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς για μεγάλα λόγια.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement