
Απόφαση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και γι΄αυτόν τον λόγο προτιμήθηκε το πρώτο φιλικό να είναι κεκλεισμένων των θυρών και το δεύτερο… σαν να μην έγινε ποτέ
Είχε ανακοινωθεί από την επίσημη ΑΕΚ, μέσω της σελίδας της στο Facebook, ότι θα διεξαγόταν φιλικό με τον Πανελευσηνιακό, ωστόσο ακόμα και μετά το τέλος του, αλλά και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου παρέμεινε μυστήριο το αποτέλεσμα του, καθώς και λεπτομέρειες για την εικόνα της ομάδας.
Το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο (72-72) και ο Βαγγέλης Ζιάγκος, χωρίς την παρουσία του Γκούντριτζ, είδε αρκετά καλά στοιχεία από την ομάδα, ενόψει του ματς της Τετάρτης κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για το Κύπελλο.
Η ΑΕΚ αυτές τις ημέρες αναμένεται να προπονηθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, εκεί όπου θα δώσει και τον πρώτο επίσημο αγώνα της, κάνοντας υπερπροσπάθεια να εμφανίσει ένα καλό πρόσωπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement