Έτοιμος να υπερασπιστεί οποιαδήποτε στιγμή το καλό των πιτσιρικάδων της ΑΕΚ είναι ο Ζήκος, ο οποίος χθες στα Σπάτα τρελάθηκε με τους φιλάθλους της Καλλιθέας. Διαβάστε τι έλεγε.
Ένα από τα στοιχεία που ο διευθυντής των Ακαδημιών της Ένωσης θέλησε να αλλάξει από τις πρώτες κιόλας στιγμές του στην ομάδα, ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι γονείς σε πράγματα και καταστάσεις και επηρεάζουν τα παιδιά τους.
Οι αντιδράσεις των φιλάθλων – γονιών της Καλλιθέας ήταν δεδομένο ότι δεν είναι η καλύτερες δυνατές, αν θυμηθεί κανείς ότι στο περυσινό ματς στις Τζιτζιφιές οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές σταμάτησαν να παίζουν και τους ζήτησαν να σταματήσουν την μουρμούρα και τις φωνές ώστε να συνεχιστεί το ματς.
Εχθές στα Σπάτα τα… ωραία ξεκίνησαν από το ματς των κ17, όπου οι τόνοι ήταν χαμηλότεροι, και συνεχίστηκαν στο φιλικό των κ20, όπου το πράγμα πήγε για ακόμα μια φορά να ξεφύγει.
Φωνές στους διαιτητές, στα παιδιά και γενικότερα μια κατάσταση η οποία μόνο κακό μπορούσε να κάνει στους ποδοσφαιριστές επικρατούσε στα Σπάτα.
Εκείνη τη στιγμή ο Άκης Ζήκος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Φώναξε κάποιον από τους υπεύθυνους ασφαλείας και ενημέρωσε τους φιλάθλους – γονείς να ηρεμίσουν καθώς πρόκειται για ένα απλό φιλικό και μόνο κακό κάνουν στα παιδιά που αγωνίζονται έτσι, με τον συγκεκριμένο άντρα να παρακολουθεί όλο το ματς δίπλα τους ώστε να φροντίζει να μην ξεφεύγουν.
Μάλιστα, ο Ζήκος ήταν έξαλλος με όλα όσα άκουγε (κάτι που συνέβη και με τους γονείς των παικτών της ΑΕΚ) και έλεγε χαρακτηριστικά:
«Όποιος έρχεται εδώ για να δει κάποιον αγώνα θα είναι κύριος. Αν δεν είναι κύριος θα μένει εκτός. Δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement