20.9
06:00

Πρόβα τζενεράλε με Ποσειδώνα και Πρωτέα

AEK1924.gr team
Πρόβα τζενεράλε με Ποσειδώνα και Πρωτέα
Advertisement

Πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος χάντμπολ, με τους Μάγκες να συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και σήμερα και αύριο να έχουν δύο δυνατά φιλικά τεστ.

Μπορεί τα ανοικτά μέτωπα για την ΑΕΚ να είναι πολλά (Μενίδι, έδρα, χορηγίες, παρουσίαση κλπ) ωστόσο το αθλητικό κομμάτι έχει μπει στην τελική ευθεία.

Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ, ο Γιάννης Αρβανίτης έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του θέλει να ετοιμάσει την ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις. Κόντρα σε Ποσειδώνα Λουτρακίου και Πρωτέα Άρτας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα.

Στο χθεσινό φιλικό με τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα, η Ένωση ηττήθηκε με 27-26 και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να διορθωθούν τα λάθη, αλλά και να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αρχής γενομένης από σήμερα, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα δει τους παίκτες του κόντρα σε μια υπολογίσιμη δύναμη, τον Ποσειδώνα και σίγουρα από την έκβαση του παιχνιδιού θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Κατευθείαν μετά το συγκεκριμένο φιλικό, θα μεταβεί στην Άρτα μιας και την επόμενη μέρα θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον τοπικό Πρωτέα, σε έναν αγώνα γιορτή για την πόλη με τον Αρβανίτη να έχει την ευκαιρία στο εν λόγω παιχνίδι, να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και δοκιμές λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Οι δύο αγώνες σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν στις 16:00, στο Λουτράκι και την Άρτα αντίστοιχα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->