Με την τραγωδία της Κρήτης και τον κλινικά νεκρό φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς ασχολείται σήμερα (15/09) ο αθλητικός Τύπος. Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ η κλήρωση του Κυπέλλου.
SportDay
Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνική, το γεμάτο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, καθώς και η τραγωδία με τον κλινικά νεκρό φίλαθλο στην Κρήτη μονοπωλούν το ενδιαφέρον της εφημερίας SportDayκαι δεν της αφήνουν χώρο για την ΑΕΚ.
Goal
Και η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει αφήσει στην άκρη τα θέματα της ΑΕΚ τονίζοντας: «Που πάμε;». «Στην παράνοια της βίας του ποδοσφαίρου μας χαροπαλεύει οπαδός του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο».
LiveSport
Στο ίδιο μήκος κύματος και η LiveSportγράφει: «Φονιάδες». «Σε κόμα ο φίλος του Εθνικού που δέχθηκε αναίτια εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν – κτήνη του Ηρόδοτου».
Ώρα των Σπορ
«Ως πότε;», γράφει η εν λόγω εφημερίδα και σχολιάζει: «Νέα αθλιότητα στον «Κρανίου Τόπο» χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου». Σχετικά με την ΑΕΚ γράφεται ότι: «Δίψα για πρόκληση. Παρά το βαρύ πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όλοι στην ΑΕΚ και κυρίως οι παίκτες της θέλουν σήμερα η κληρωτίδα του Κυπέλλου να βγάλει δυνατούς αντιπάλους από Σούπερ Λίγκα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement