14.9
10:30

Η κόλαση του Κασίγιας

AEK1924.gr team
Η κόλαση του Κασίγιας
Advertisement

Τη βραδιά της 13ης Σεπτεμβρίου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ο Ικερ Κασίγιας δεν πρόκειται να την ξεχάσει καθώς ήταν η πρώτη κατά την οποία αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Ο κόσμος των Μαδριλένων θεώρησε τον Ισπανό πορτιέρο, άλλοτε λατρεμένο της εξέδρας, υπεύθυνο για τον πρώτο γκολ της Ατλέτι και κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ακούγονταν τα χαρακτηριστικά “ουου”.

Ο ίδιος αντιμετώπισε με ψυχραιμία την κατάσταση σκύβοντας το κεφάλι και βάζοντας πολλές φορές το πρόσωπο μέσα στη φανέλα του, ήταν όμως φανερό ότι οι αποδοκιμασίες τον επηρέασαν ψυχολογικά. Ηταν άλλωστε ένα γεγονός που το σχολίασε και το σύνολο του ισπανικού τύπου ο οποίος έκανε λόγο για “κόλαση του Κασίγιας η οποία άρχισε μόλις ο Τιάγκο πέτυχε το πρώτο γκολ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι”.

Ο Κάρλο Αντσελότι πάντως έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη λέγοντας ότι “όταν μία ομάδα δέχεται γκολ από στημένη φάση στο πρώτο δοκάρι, ο τελευταίος παίκτης που ευθύνεται είναι ο τερματοφύλακας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Εμίλιο Μπουτραγκένιο o οποίος τόνισε ότι “η ομάδα αυτή πάντα ήταν ενωμένη και το ίδιο ακριβώς θα κάνει και τώρα, ο κόσμος είναι δίκαιος και θα μας βοηθήσει να κοιτάξουμε μπροστά”. 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->