Ο 20χρονος Ερβέν Μουκάμ Μεκοντσό είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης, προτού κλείσει και το παράθυρο για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.
Ο νεαρός βραχύσωμος Γάλλος είναι μεσοεπιθετικός. Είχε δοκιμαστεί στο φιλικό της ομάδας του Βεργέτη με την Ερμιονίδα και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα ν’ αποφασιστεί η απόκτησή του.
“Νιώθω ευτυχισμένος που ήρθα στον Αστέρα, μία ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη και έχει υψηλούς στόχους. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν“, δήλωσε ο Μεκοντσό, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μετς χωρίς να έχει παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι είχε 6 γκολ σε 17 παιχνίδια της τέταρτης κατηγορίας.
Πηγή: contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement