Ο Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδος, μετά τον τραυματισμό του Μανιάτη. Το καλύτερο δώρο για τον ίδιο ανήμερα των γενεθλίων, αλλά και για την ΑΕΚ που βλέπει ότι φτιάχνει το σύνολο που θέλει. Διαβάστε τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης
Ο Ρανιέρι παρακολουθούσε τον Μάνταλο εδώ και καιρό και όπως είχε δηλώσει είχε σκοπό να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα. Αυτό συνέβη τελικά από την πρώτη κιόλας αποστολή που επέλεξε, καθώς ο μέσος της Ένωσης θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μανιάτη.
Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσε να πάρει σήμερα ο Μάνταλος, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγες ώρες ότι από αύριο πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Παράλληλα βέβαια, αυτή είναι μια μεγάλη ημέρα και για την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, αλλά θα έχει την χαρά να δει έναν ποδοσφαιριστή της ντυμένα στα γαλανόλευκα, αποδεικνύοντας ότι το πλάνο της για μια ελληνική και νέα ομάδα λειτουργεί.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κλάουντιο Ρανιέρι απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία (προκριματικά Euro 2016, 7/9/2014, ώρα 21:45, γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») στον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη στον αγώνα Παναιτωλικός-Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Μανιάτης θα επισκεφθεί μέσα στην εβδομάδα τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα και θα μιλήσει με τον κ. Ρανιέρι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement