Κάτοικος Μιλάνου για τα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο Φερνάντο Τόρες σε περίπτωση που καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, όπως προκύπτει από τις διαπραγματεύσεις του με τη Μίλαν.
Οι μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού συναντήθηκαν με τους ανθρώπους των “ροσονέρι” το απόγευμα της Πέμπτης (28/08) κι ένας εξ αυτών, ο Αντόνιο Σανθ, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα έχει αίσια κατάληξη.
“Η συνάντηση πήγε καλά. Η μεταγραφή του Τόρες στη Μίλαν είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο μέχρι να απαντήσουμε. Δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο. Η Μίλαν είναι σπουδαίος σύλλογος”, δήλωσε στο “Milannews.it”.
Στο ραντεβού έλαβε μέρος κι ο αντιπρόεδρος των “ροσονέρι”, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι με τον 30χρονο άσο. Η διαφορά των δύο πλευρών ανερχόταν σε 2.600.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος.
Μοναδικό εμπόδιο πλέον μοιάζει η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από τους Λονδρέζους. Οι Ιταλοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δαπανήσουν κάποιο ποσό για την απόκτησή του και ως εκ τούτου, ο Τόρες θα πρέπει να τα βρει με τους “μπλε” σχετικά με την εξαγορά του υπολοίπου χρόνου του συμβολαίου του.
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement