Μια μέρα πριν τον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Άνχελ Ντι Μαρία του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Διαβάστε τι δήλωσε για τους Ρονάλντο, Χάμες και Κεντίρα.
Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Παρασκευή (22/8) την Ατλέτικο Μαδρίτης στον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας (1-1 ο πρώτος αγώνας).
Μια μέρα πριν την αναμέτρηση, ο τεχνικός των “μερένγκες”, Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πως ο Άνχελ Ντι Μαρία του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα:
“Ο Ντι Μαρία είναι παίκτης της Ρεάλ και έχω μείνει έκπληκτος διαβάζοντας πως υπάρχουν αποκλίσεις σε αυτά που ζητά ο παίκτης και σε αυτά που του δίνει ο σύλλογος. Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Ο σύλλογος του έκανε μια πρόταση ανανέωσης, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, ζητώντας να φύγει”.
Σχετικά με την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: ”Ο Ρονάλντο έκανε κανονικά προπόνηση και θα είναι διαθέσιμος για το ματς. Πολύ πιθανόν να είναι και στην 11άδα”.
Για τον Σάμι Κεντίρα, ο Αντσελότι σχολίασε πως: ”Έχει ακόμη άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του κάναμε. Η περίπτωσή του όμως είναι διαφορετική από του Ντι Μαρία, γιατί ο Κεντίρα δεν ζήτησε να αποχωρήσει”.
Τέλος για τον “νέο” στην ομάδα, Χάμες Ροντρίγκες, ο προπονητής της Ρεάλ δήλωσε: “Ο Χάμες έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στο παιχνίδι μας. Δεν δείχνει να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα”.
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement