20.8
07:40

Κατσικάρης: “Όσο πιο μακριά γίνεται”

AEK1924.gr team
Κατσικάρης: “Όσο πιο μακριά γίνεται”
Advertisement

Οι στόχοι της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας δεν έχουν ταβάνι, αφού όπως υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, η Ελλάδα θα ψάξει τις πιθανότητες να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση παρά τις απουσίες της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι αλήθεια ότι θα μας λείψουν σημαντικοί παίκτες, πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν είμαστε μια ομάδα που θα μείνουμε σε δικαιολογίες. Έχουμε παιδιά που μπαίνουν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα όπως ο Αντετοκούνμπο και πιστεύω ότι με την ομάδα που έχουμε και την πρόκληση που υπάρχει, πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό τουρνουά, σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θα ψάξουμε τις πιθανότητές μας να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Για έναν φίλαθλο, είναι σημαντικός και ο προορισμός και η Σεβίλλη προσφέρεται γι’ αυτό. Είναι μια πόλη που έχει από τις μεγαλύτερα και από ομορφότερα ιστορικά κέντρα, η παλιά πόλη όπως την ονομάζουμε εμείς. Είναι ένας συνδυασμός αρκετά ελκυστικός, ώστε οι Έλληνες φίλαθλοι, που θα τους χρειαστούμε πάρα πάρα πολύ σε αυτή την πρώτη φάση, να έρθουν και να ενισχύσουν την ομάδα.

Έχω βρεθεί αρκετές φορές στη Σεβίλλη, τις πιο πολλές φορές βέβαια για αγώνες και η αλήθεια είναι πως είναι μέρος που μου αρέσει πάρα πολύ. Το ποτάμι, να περπατήσεις το ποτάμι, ο περίπατος, η ηρεμία, όλο αυτό το πως συνδέεται το ποτάμι μέσα στην πόλη και οπωσδήποτε θα πρέπει ο κόσμος που θα πάει στη Σεβίλλη, να επισκεφτεί τον Καθεδρικό Ναό που είναι καταπληκτικός. Τα σοκάκια μέσα στην πόλη, η γαστρονομία είναι εκπληκτική, το φλαμένγκο που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει ξεκινήσει από εκεί και θα έχουν την δυνατότητα σε διάφορες παραστάσεις να δουν πραγματικά εκπληκτικό φλαμένγκο.

Τα “τάπας” που είναι γνωστά πια και τα λατρεύουν οι Έλληνες είναι σε όλα τα μπαράκια και τις μικρές ταβερνούλες και πιστεύω ότι είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι σε ένα μέρος ιδανικό, να έχουμε την ενίσχυση από τον κόσμο. Ακόμα μπορούμε να ενισχυθούμε, μπορούν να το κάνουν αυτό οι Έλληνες φίλαθλοι με τους Σεβιγιάνους να είναι μαζί μας στα παιχνίδια και να δημιουργηθεί αυτή η σχέση που θα μείνουν ικανοποιημένοι όλοι και να ευχαριστηθούν οι Έλληνες ταξιδιώτες και φίλαθλοι αυτό το ταξίδι στη Σεβίλλη”.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->