18.8
08:53

Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε

AEK1924.gr team
Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε
Advertisement

Η Σερένα Γουίλιαμς πρόσθεσε έναν ακόμα τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της αφού κέρδισε το τουρνουά τένις Western & Southern Open champion.

Η κάτοχος 17 γκραν σλαμ και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις Σερένα Γουίλιαμς, κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα της το τουρνουά τένις Western & Southern Open champion.

Στον τελικό νίκησε την Σέρβα Άννα Ιβάνοβιτς 6-4, 6-1 σε 62 λεπτά. Η Αμερικανίδα από το 2011 έχει 25 κερδίσει τίτλους! Η Σερένα είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας πριν λίγο καιρό αλλά δείχνει ότι τα έχει ξεπεράσει. Η νικήτρια είχε 12 άσους στον τελικό κέρδισε 4 από τα 7 μπρέικ πόιντς και κέρδισε τον 5ο της τίτλο μέσα στο 2014.

“Είναι εντυπωσιακό που κέρδισα”, δήλωσε η Σερένα, η οποία έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς κέρδισε το τουρνουά τένις “Stanford” έφθασε στα ημιτελικά του “Rogers Cup” και στο τουρνουά Western & Southern Open champion κέρδισε τις Σαμ Στόσουρ (Νο22), την Έλενα Γιάνκοβιτς (Νο9), Βοζνιάκι (Νο12) και Ιβάνοβιτς (Νο11).

Πηγή:sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->