Ο Χάουαρντ Γουέμπ λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του, ξέσπασε. Ο Άγγλος απάντησε σε όσους ισχυρίζονταν πως ευνοούσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.
Οι περισσότεροι φίλαθλοι στο Νησί υποστηρίζουν πως ο Χάουαρντ Γουέμπ έδειχνε μια ιδιαίτερη “συμπάθεια” στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν σφύριζε τα παιχνίδια της. Ο ίδιος λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του ξέσπασε:
“Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όλα αυτά. Δεν επηρεάστηκα ποτέ στα σφυρίγματά μου”, η πρώτη ατάκα του Άγγλου που συνέχισε λέγοντας,“μπορεί να έχω κάνει λάθη δεν το αρνούμαι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα ήθελα να ξεχάσω. Αλλά μπορώ επίσης να σκεφτώ και πολλούς ποδοσφαιριστές που έκαναν λάθη σε παιχνίδια, αλλά ακόμα παραμένουν κορυφαίοι”.
ΠΗΓΗ: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement