
Σε φιλικό λατινοαμερικάνικο “el clasico” προετοιμασίας, η αντίπαλος της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο, Αργεντινή, πήρε την νίκη κόντρα στην Βραζιλία (85-80).
Μπορεί η Αργεντινή να μετρά σημαντικές απουσίες ενόψει Παγκοσμίου(Τζινόμπιλι, Ντελφίνο), η αντίπαλος της Ελλάδας στους ομίλους ,όμως, συνεχίσει απτόητη την προετοιμασία της για την διοργάνωση, και σε φιλικό αγώνα επικράτησε 85-80 της Βραζίλιας.
Οι πάικτες του Χούλιο Λάμας ξεκίνησαν πιο χαλαρά με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να κλείσει με μικρή διαφορά υπέρ των Βραζιλιάνων (18-20). Στη συνέχεια επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν έχασαν καθόλου το προβάδισμα από την αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου παρά την αντίσταση των αντιπάλων, παίρνοντας την νίκη με 85-80.
Κορυφαίος για τους Αργεντίνους ο Λαπροβιτόλα με 15 πόντους ενώ για την Βραζιλία ξεχώρισε ο Μπαρμπόσα σκοράροντας 18 πόντους.
Δεκάλεπτα: 18-20, 40-33, 64-55, 85-80.
Αργεντινή (Λάμας): Πριγκιόνι 8, Νοτσιόνι 9, Σκόλα 9, Ντελία 2, Γκουτιέρες 9, Καμπάτσο 9, Χέρμαν 12, Μπορτολίν 6, Γκαλίτσι 3, Σαφάρ 3, Λαπροβιτόλα 15, Μάτα.
Βραζιλία (Μανιάνο): Λους 2, Γκαρσία 9, Βινίσιους 5, Ιλάριο 11, Σπλίτερ 14, Βαρεζάο 10, Μπαρμπόσα 18, Χετσχάιμερ 6, Νέτο 3, Χουέρτας 2, Μασάδο.
Σήμερα Σάββατο, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό το Μεξικό.
Πηγή:sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement