Τέλος το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Αργεντινό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Άνχελ ντι Μαρία, καθώς οι απαιτήσεις των “μερένγκες” κρίθηκαν υπερβολικές.
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ενδιαφερθεί πολύ ζεστά για την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία καθώς το αφεντικό του παριζιάνικου συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, το παραδέχτηκε.
“Μιλήσαμε με τη Ρεάλ για τον Ντι Μαρία, αλλά ήταν πολύ ακριβός. Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσαμε, αλλά τα χρήματα ήταν πάρα πολύ και έτσι αποσύραμε το ενδιαφέρον μας”.
Οι απαιτήσεις των ανθρώπων της Ρεάλ (80.000.000 ευρώ) κρίθηκαν υπερβολικές από τους Γάλλους και έτσι κατά τα φαινόμενα ο Αργεντινός μένει στην Ισπανία.
Στο μεταξύ, παρουσιάστηκε ο Νταβίντ Λουίζ από την Παρί. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, πρώην παίκτης της Τσέλσι, διάλεξε το νούμερο 32 στη φανέλα του και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα σμίξει με το “ταίρι” του στην εθνική Βραζιλίας, Τιάγκο Σίλβα.
David Luiz will wear the #32 shirt for PSG next season pic.twitter.com/q7PJph0Ekb
— Purely Football (@PurelyFootball) August 7, 2014
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement