06.8
12:10

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

AEK1924.gr team
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας οι οποίες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας και αύριο, Πέμπτη τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Σποράδες, τηνΕύβοια, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο.

Σταδιακή βελτίωση σε όλη τη χώρα αναμένεται από τις απογευματινές ώρες.

Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει

Ειδικότερα, ο καιρός τις επόμενες μέρες θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 08-08-2014

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινέ ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 09-08-2014 και Κυριακή 10-08-2014

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Δευτέρα 11-08-2014 και Τρίτη 12-08-2014

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement