31.7
06:42

Τα δεδομένα για τον Πορτογάλο

Πένυ Μακρή
Τα δεδομένα για τον Πορτογάλο

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα, αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από εξετάσεις και από εκεί και πέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ

Μετά τα… φιάσκο με τις υποθέσεις των Τζιμπούρ και Μασούντ, με τις δύο περιπτώσεις να καταλήγουν σε «ναυάγιο», στην Ένωση παραμένουν επιφυλακτικοί πατά το γεγονός ότι ο Έλντερ Μπαρμπόσα ταξίδεψε στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης.

Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει προφορικά, ωστόσο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες έτσι ώστε να υπάρξει και επίσημη συμφωνία.

Ο 27χρονος Πορτογάλος θα έχει σήμερα το πρωί μια πρώτη επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να συζητήσουν τις οικονομικές απολαβές του και τη διάρκεια του συμβολαίου του, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 2+1 χρόνια και περίπου 300.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαρμπόσα αναμένεται να περάσει και από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για να προχωρήσει η συνεργασία. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement