Ο Άρης Σοϊλέδης αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε τη φετινή σεζόν, καθώς το θέμα με τον Σαρρή ήταν τελικά απλό και καταπολεμήθηκε άμεσα. Έτοιμος να το παλέψει μέχρι το τέλος ο αριστερός μπακ, ώστε να είναι έτοιμος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη ο Άρης Σοϊλέδης θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο πολλές φορές έχουμε δει ποδοσφαιριστές να ξεπερνούν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο τους τραυματισμούς τους.
Ο αριστερός μπακ της Ένωσης είναι δυνατός και αρκετά γυμνασμένος και δείχνει έτοιμος να το παλέψει όσο περισσότερο μπορεί, ώστε να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.
Σίγουρα, ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά και κανένας από το προπονητικό τιμ δεν θέλει να βιαστεί παίρνοντας κάποιο ρίσκο, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας.
Βέβαια, ο Σοϊλέδης έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ποδοσφαιριστής «σκύλος» και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Σίγουρα μέχρι την αποχώρηση της ομάδας για το Πήλιο δεν θα έχει καταφέρει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο δεν θα είναι καθόλου παράλογο αν τον δούμε νωρίτερα από το αναμενόμενο να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα εκ γύμνασης του Τραϊανού Δέλλα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement