
Σε όλες τις προπονήσεις μέχρι στιγμής ο Κολοσσός επιμένει η ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ να γίνεται από τα πλάγια. Διαβάστε στο ΑΕΚ1924.gr τις οδηγίες που δίνει ο προπονητής της Ένωσης στους Κιτρινόμαυρους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google
«Μην πουλάτε εύκολα τη μπάλα, δείτε την πιο εύκολη επιλογή, παίξτε από τα πλάγια», φωνάζει συνεχώς ο Κολοσσός στους παίκτες του, οι οποίοι προσπαθούν να ακούνε τις οδηγίες του.
Μάλιστα, όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Δέλλας επιμένει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Ένωσης από πλάγια, καθώς γνωρίζει ότι η ΑΕΚ διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να αποδώσει καλύτερα προωθούμενη από τα πλάγια.
Αν σκεφτεί κανείς ότι από τα δεξιά υπάρχει ο Πλατέλλας και ο Ντούνης, με τον Μάνταλο να δοκιμάζεται από τον Δέλλα αριστερά, καταλαβαίνει ότι τα φτερά της ομάδας θα είναι πανίσχυρα.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η μεσαία γραμμή θα είναι στάσιμη, καθώς οι Ανάκογλου, Ρόβας και Κορδέρο θα έχουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων.
Χορηγός προετοιμασίας για το AEK1924.gr, το Goomena.com.