23.7
06:30

Η Αγιά Σοφιά και οι νέοι της μεταγραφικής λίστα

AEK1924.gr team
Η Αγιά Σοφιά και οι νέοι της μεταγραφικής λίστα

Με την αυριανή Συνέντευξη Τύπου, καθώς και με τα νέα ονόματα που αποκαλύφθηκαν από τη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, ασχολείται ο σημερινός (23/07) αθλητικός Τύπος.

Goal

«Ανάκογλου – Μάνταλος – Δύο κλειδιά, ένας εγκέφαλος», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goal, η οποία σχολιάζει: «Ολόκληρο το πλάνο επιθετικής ανάπτυξης της νέας ΑΕΚ περνά από τα πόδια των δύο ταλαντούχων Ελλήνων».

LiveSport

«Μπαίνει στο ρινγκ», είναι ο τίτλος της εφημερίας LiveSport, η οποία σχολιάζει: «Ο Μελισσανίδης ρίχνει το γάντι σε όσους αντιδρούν και ζητεί να μην αφήσουν το Άλσος να γίνει μόνιμος σκουπιδότοπους και αιτία προβλήματος για την κατασκευή της ΑΕΚ». «Όχι νέος Βοτανικός η Νέα Φιλαδέλφεια». «Το ξεκαθάρισμα του Τίγρη: Τι απαντά στα περί εμπορικών κέντρων και στις αξιώσεις παρκινγκ 10.000 θέσεων».

Ώρα των Σπορ

«Γκαζώνει», είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Υπάρχει βασικός στόχος που ο Μιλοβάνοβιτς δούλεψε παράλληλα με τον Μασούντ και στην ΑΕΚ τον κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό με στόχο να τελειώσουν και να ακολουθήσουν ανακοινώσεις». «Σισέ και Μιλούνοβιτς: Δυο παίκτες επίσης ψηλά στη λίστα και με προχωρημένες επαφές».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->