Προτού… επιστρέψει στο Κλίβελαντ, ο Λεμπρόν Τζέιμς πέρασε από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο αστέρας του ΝΒΑ ταξίδεψε στη Βραζιλία για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κλήθηκε να δώσει τα προγνωστικά του για τον τελικό.
“Δεν είμαι σίγουρος”, είπε και συνέχισε: “Νομίζω ότι συνολικά η Γερμανία είναι καλύτερη ομάδα, αλλά η Αργεντινή διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο – ίσως τον καλύτερο, τον Μέσι. Θα δούμε τι θα συμβεί, ελπίζω να είναι ένας μεγάλος τελικός”.
Ο Τζέιμς δεν δίστασε να χαρακτηρίσει μεγαλύτερο γεγονός τους τελικούς του Μουντιάλ από τους αντίστοιχους στο ΝΒΑ. “Το λέω αυτό με την έννοια ότι αφορά όλον τον κόσμο και τόσες πολλές χώρες είναι εκεί”.
Ο 30χρονος φόργουορντ αποδεικνύεται ποδοσφαιρόφιλος λέγοντας ότι “παρακολουθούσα τη διοργάνωση από το σπίτι μου στις ΗΠΑ. Είναι απίθανο τουρνουά”.
ΠΗΓΗ: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement