
Το AEK1924.gr αναλύει το προφίλ του επίδοξου νέου χρηματοδότη της «Βασίλισσας». Με τι ασχολείται πέρα από την Fujitsu και ποιες οι γνωριμίες του με ανθρώπους που έχουν περάσει από τα κοινά της ΑΕΚ
Ο κ. Γεώργιος Φειδάκης γεννήθηκε το 1950 στο Αίγιο. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του MURLEY COLLEGE του Λονδίνου. Επιχειρηματίας από το 1974, αρχικά στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων και αργότερα στο χώρο των κλιματιστικών (Fujitsu).
Ιδρυτής, εμπνευστής και βασικός μέτοχος του ομώνυμου Ομίλου FGEurope Όμιλος Φειδάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, των logistics, του real estate και της ενέργειας. Είναι βασικός μέτοχος της εισηγμένης στο Α.Ι.Μ. του Λονδίνου, Ναυτιλιακής Εταιρείας GLOBUS MARITIME Ltd η οποία κατέχει πάνω από 10 πλοία.
Στενός του φίλος και συνεργάτης είναι ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος έχει απασχολήσει έντονα στο παρελθόν την ΑΕΚ με ενδεχόμενη είσοδο του όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας, με τον οποίο είναι συμμέτοχος στην εταιρία RF Energy Α.Ε. η οποία ασχολείται με τον τομέα της ενέργειας. Επίσης είναι καλός φίλος με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, Δημήτρη Μελισσανίδη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement