Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σοζέι Μασούντ έχει περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και της Ισπανίας και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το δημοσίευμα των «Times» της Τεχεράνης για το «ειδύλλιο» της Ένωσης με τον Ιρανό άσο.
Πρόκειται σίγουρα για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της εθνικής του Ιράν και ένα τέτοιο δημοσίευμα μόνο εντύπωση δεν μπορεί να προκαλέσει.
Αναλυτικά:
«Η ΑΕΚ της Αθήνας σχεδιάζει να υπογράψει με τον Ιρανό διεθνή μέσο Μασούντ Σοζέι. Το συμβόλαιο του Μασούντ με την Λας Πάλμας της Ισπανίας έληξε στις 30 Ιουνίου και πλέον είναι ελεύθερος. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που πήγε στην ΑΕΚ τον προηγούμενο μήνα, προσπαθεί να πάρει αρκετούς παίκτες από την Ισπανία για την ενίσχυση του ελληνικού κλαμπ και ο Μασούντ είναι ένας από αυτούς. Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε μετά τη σεζόν 2012-13 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα τεράστια χρέη που δημιούργησαν πολλά χρόνια κακοδιαχείρισης, η διοίκηση επέλεξε να πέσει η ομάδα στην τρίτη κατηγορία. Η ομάδα θα αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία την σεζόν 2014-15».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement