Ο Ρομέρο μίλησε για τα κατορθώματα του στον ημιτελικό με την Ολλανδία και δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Φαν Χάαλ για το γεγονός ότι συνεργάστηκαν δύο χρόνια στην Άλκμααρ και τον βοήθησε στην εξέλιξή του.
“Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου, αλλά φυσικά ήμουν και τυχερός, γιατί όταν φτάνεις σε αυτή τη διαδικασία χρειάζεσαι και την τύχη. Είναι μεγάλη χαρά για μας κι ελπίζω για όλη την Αργεντινή, γιατί περιμέναμε πολλά χρόνια για να επιστρέψουμε σε έναν τελικό.
Από την πρώτη μέρα υποσχεθήκαμε πως θα δώσουμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα και αυτό υποσχόμαστε να κάνουμε στον τελικό”, δήλωσε ο 27χρονος.
Κληθείς να τοποθετηθεί για τον αντίπαλο προπονητή, Λουίς Φαν Χάαλ, με τον οποίο συνυπήρξε στην Άλκμααρ, ο Ρομέρο ευχαρίστησε τον Ολλανδό κόουτς για όσα του προσέφερε στα δύο χρόνια της συνεργασίας τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement