
Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Γκρόνιγκεν, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Ένωσης για την απόκτηση του.
«Ενας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ και αποτελεί πρόταση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, είναι ο Αντραζ Κιρμ.
Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Γκρόνιγκεν, έχοντας στα 2 χρόνια παρουσίας του εκεί, συνολικά 56 συμμετοχές και 3 γκολ, πλέον, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και ένας από τους ιδανικούς προορισμούς για τον ίδιο, φαίνεται πως είναι η «Ενωση».Η «SD» επικοινώνησε με τον διεθνή Σλοβένο άσο, ο οποίος αμέσως επιβεβαίωσε τις επαφές του με την ΑΕΚ, ενώ έδειξε ενήμερος και για την προσπάθεια που κάνει ο «Δικέφαλος» για να επιστρέψει στη φυσική του θέση.
“Υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ, αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με τόσο πολύ κόσμο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συμμετάσχω και εγώ στην επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και να γίνω μέλος της αναγέννησής της», ήταν το αρχικό του σχόλιο, ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η Ελλάδα είναι μία χώρα που το ποδόσφαιρό της μου ταιριάζει και θα μπορούσα να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της”.»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement