09.7
20:24

Σκολάρι: «Δεν ήταν όλα άσχημα»

AEK1924.gr team
Σκολάρι: «Δεν ήταν όλα άσχημα»
Advertisement

Ο Φελίπε Σκολάρι δέχθηκε τα “πυρά” των Βραζιλιάνων για την βαριά ήττα της “σελεσάο” από την Γερμανία, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να δει στον δικό του κόσμο, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν ήταν τελικά τόσο κακή.

Η Βραζιλία έζησε ένα από τα χειρότερα βράδια της ιστορίας της, αντιμετωπίζοντας την ήττα με 7-1 από την Γερμανία, με τους Βραζιλιάνους να κατηγορούν τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι για τις επιλογές των παικτών και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την αναμέτρηση.

Ο ίδιος δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός και υπερασπίστηκε το έργο του, τονίζοντας στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε πως η “σελεσάο” δεν ήταν τελικά τόσο κακή.

“Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη ήττα, χειρότερη από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε, αλλά δεν είναι όλα τόσο άσχημα. Ήμασταν τόσο κακοί που φτάσαμε στον ημιτελικό ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσο για τον αριθμό των γκολ που δεχτήκαμε, έτσι γράφτηκε η ιστορία. Αλλά επίσης η ιστορία έγραψε ότι φτάσαμε στον πρώτο ημιτελικό από το 2002. Η δουλειά δεν ήταν καταστροφική, η ήττα ήταν. Έχω την ίδια οπτική με το παρελθόν.

Πρέπει να είμαστε θετικοί. Να πιστέψουμε στους ποδοσφαιριστές μας. Η δουλειά μας πήγε καλά εδώ και ενάμιση χρόνο. Η Γερμανία δουλεύει μαζί δέκα χρόνια. Εάν με ρωτούσατε τι περίμενα, θα σας έλεγα ότι περίμενα να κερδίσουμε”, ήταν οι δηλώσεις του 65χρονου.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->