Οδυνηρές αναμνήσεις ξύπνησε στον Στέφανο Τακόνι η εμφάνιση του Τιμ Κρολ στη διαδικασία των πέναλτι στο παιχνίδι της Ολλανδίας με την Κόστα Ρίκα.
Ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας γύρισε πίσω στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 1990 κατά τον οποίο η Ιταλία δεν κατάφερε να νικήσει την Αργεντινή στη ρώσικη ρουλέτα.
“Νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο τότε. Ο Βιτσίνι έπρεπε να με βάλει και να αντικαταστήσει τον Τζένκα. Τον Κρουλ τον βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι η Κόστα Ρίκα είχε παίξει πέναλτι και στο παιχνίδι με την Ελλάδα οπότε είχε μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους” τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.
Σημειωτέον ότι στον ημιτελικό του 1990 ο Τζένκα δεν κατάφερε να πιάσει πέναλτι των Αργεντινών. Οι Ιταλοί αστόχησαν σε δύο (Ντοναντόνι και Σερένα) και έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διοργάνωσαν οι ίδιοι.
ΠΗΓΗ: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement