Ο Χόρχε Λουίς Πίντο δήλωσε υπερήφανος για όσα κατάφερε η Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε η Κόστα Ρίκα στο τουρνουά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι άσχημο να αποκλείεσαι με αυτόν τον τρόπο, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε σε αυτό το Μουντιάλ. Κάναμε υπέροχα πράγματα. Πολλοί δεν μας πίστεψαν, αλλά αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες και δεν χάσαμε από κανέναν. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γιατί κοίταξαν στα μάτια όλους τους αντιπάλους και δεν φοβηθήκαμε ποτέ καμία μεγάλη δύναμη. Τελειώσαμε το Μουντιάλ με την καλύτερη άμυνα και την αναγνώριση του κόσμου. Ο Νάβας ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά τα πέναλτι είναι θέμα τύχης”.
Αναφερόμενος στη διαιτησία που είχε η Κόστα Ρίκα στο τουρνουά, τόνισε: “Η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη απέναντί μας. Δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι με την Ιταλία κι ένα με την Ελλάδα, ενώ και σήμερα θα μπορούσε να μας δοθεί ένα πέναλτι. Γενικά έγιναν πολλά λάθη στο Μουντιάλ και η FIFA πρέπει να το εξετάσει”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement