05.7
07:49

Το “καρφί” του Φαλκάο για τη διαιτησία

AEK1924.gr team
Το “καρφί” του Φαλκάο για τη διαιτησία
Advertisement

Υπερήφανος για την πορεία της Κολομβίας στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Φαλκάο, ο οποίος άφησε και σπόντα για τον διαιτητή του αγώνα με τη Βραζιλία. Αποθεωτικό tweet Μπαρέζι για τους “καφετέρος”.

Μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, λαβωμένος από τον τραυματισμό του, όμως ο Ραδαμέλ Φαλκάο είναι πάντα κοντά στην εθνική Κολομβίας και φυσικά δεν χάνει αγώνα των “καφετέρος” στη διοργάνωση.

Αυτό έγινε και το βράδυ της Παρασκευής, με το μεγάλο αστέρι της Μονακό να δηλώνει υπερήφανος για την παρουσία της ομάδας του Χοσέ Πέκερμαν στη διοργάνωση παρά τον αποκλεισμό από τη διοργανώτρια Βραζιλία (ήττα με 2-1) αλλά και να μην κρύβει τη δυσφορία του για τη διαιτησία στον συγκεκριμένο αγώνα.

“Μπορούμε να είμαστε μόνο υπερήφανοι για αυτά που έκανε η εθνική ομάδα. Σας ευχαριστούμε παιδιά”, έγραψε αρχικά στη σελίδα του στο Twitter αμέσως μετά τον αποκλεισμό, ενώ εν συνεχεία αφιέρωσε και μία ατάκα με νόημα για τον άρχοντα του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->