Σε συμφωνία με τον Ίκερ Μουνιαΐν για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2017 ήρθε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης 45.000.000 ευρώ.
Μία εβδομάδα μετά τη μεταγραφή του Άντερ Ερέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αφού είχαν μεσολαβήσει αρκετοί μήνες διαπραγματεύσεων, ο Ίκερ Μουνιαΐν απάντησε καταφατικά στην πρόταση ανανέωσης, την οποίαν κατέθεσε η ομάδα που κοουτσάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Βάσκος μεσοεπιθετικός είναι μόλις 21 ετών, ωστόσο έχει ήδη συμπληρώσει πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και όπως όλα δείχνουν αυτά θα αυξηθούν, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιόσου Ουρούτια οι υπογραφές θα πέσουν μόλις ο νεαρός επιστρέψει από τις διακοπές του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 30 Αυγούστου 2009 και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την Εσπανιόλ ο Ίκερ Μουνιαΐν έγινε ο νεότερος παίκτης της βασκικής ομάδας στην Primera Division.
ΠΗΓΗ: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement